Köpes-säljes

Välkommen att annonsera här om du vill köpa eller sälja en kolonilott på Zenith . Skriv in din text i kommentarsfältet längst ned på sidan.
(Det inkommer förfrågningar om möjligheten att hyra en koloni i andra hand men det tillåter inte våra arrendeavtal).

15 reaktion på “Köpes-säljes

 1. Maria Stålhammar

  Hej!
  Att kunna rå om en liten täppa är en dröm jag hoppas kan bli sann på Zenith. Om du funderar på att sälja din köper jag den gärna. Jag bor i hyreslägenhet i Slottsstaden.

  Allt gott,
  Maria
  0709656739

  Svara
 2. Annelies

  Hej allihopa,

  Jag har precis flyttat bredvid den underbara kolonilott tillsammans med min sambo. Jag älskar att odla och har händerna i jorden – om det är någon som behöver lite hjälp från tid till tid, låt mig veta! 😊

  Mvh,
  Annelies
  0700226353

  Svara
 3. Jordan McDowell

  Hej! Jag undrar om det är någon som skulle behöva hjälp med sin kolonilott den här våren/sommaren? Jag hade jättegärna hjälpt till med trädgårdsarbete och underhåll med tillfälle att spendera lite tid där då och då i utbyte. Jag har en 14 månader gammal pojke som jag jättegärna vill introducera till plantering och spendera tid i naturen med

  Svara
 4. Nina Israelson

  Hej!

  Jag heter Nina och bor i Skofabriken, granne med er på Zenith! Jag har bott i villa med trädgård i större delen av mitt liv men flyttade till stan när barnen lämnade boet! Jag saknar en trädgård och jord att sätta näsan och händerna i. Inser att en balkong inte riktigt gör jobbet! Skulle bli själaglad om jag fick hyra eller köpa en liten kolonistuga hos er! Hojta mer än gärna om ni hör att någon vill sälja eller hyra ut <3

  x
  Nina

  Svara
 5. Moa Nyman

  Hej!
  Nu när sommarhuset på Österlen ska säljas, söker jag med ljus och lykta efter en charmig koloni! Älskar att hålla på med trädgård och med andra kreativa projekt som kommer med en trädgård och ett hus.

  Svara
 6. Maria Persson

  Hej på er,
  Vi bor grannar med Zeniths kolonier i en av de nybyggda lägenheterna intill. Vi älskar området. men vi saknar såå att få gräva i jorden, odla, plantera och bara att få njuta av en trädgård! Vår lilla familj består av en trädgårdsinjenjör, en glad entusiast och en liten en som gärna plockar bär och frukt 🙂 Vi har länge drömt om en kolonistuga men det har aldrig riktigt kännts som vi hittat rätt kombo boende/koloni för att få vardagen att funka med odling och allt vad det innebär med koloni..! Men nu när vi går förbi fina Zenith ungefär varje dag, känns det som att vi hittat vårt område!
  Så nu vill vi slå till ^^
  Funderar ni på att sälja får ni hemskt gärna höra av er. Skicka ett sms till 0733-126030 så pratar vi vidare 😊

  Svara
 7. Cariin Pleininger

  Vill gärna köpa en kolonilott på fina Zenith.
  Vi har haft ett egnahemshus från 40 talet, men bor
  Numera i lägenhet och saknar trädgården. Tycker om
  Fruktträd, gamla rosor, syrener, bärbuskar, rabarber,
  Lavendel, kärleksört, vindruvor, jordgubbar, pårlhyacinter, gamla tulpansorter och mossa i gräsmattan

  Svara
 8. Carina Löwenberg

  Jag är intresserad av att köpa en odlingslott på denna fina koloni. Är nyligen inflyttad till Malmö.
  Jag är numera pensionär och bor i lägenhet här i Malmö.

  Hör gärna av er via sms eller ring!

  Vänligen
  Carina 072 3065157

  Svara
 9. Johannes Wolter

  Hello lovely people Zenithkolonier.

  My name is Johannes, I’m originally from the United States but have lived in Germany, Denmark, Canada, and more recently, Sweden. I discovered how lovely it is to have a Koloni garden in Denmark and have been looking for a lovely association to join where I could purchase one of my own.

  I am passionate about growing vegetables, and flowers and would love to host my pet rabbit on the property during the spring and summer.

  I am 25 years old and currently working as a coach for leadership teams and product teams at IKEA. With that being said, I have sufficient funds to purchase a lovely Kolonilot if there is one that becomes available.

  Min svenska är inte perfekt, men jag är ivrig att lära mig och behärskar redan danska.

  Med vänlig hälsning,

  Johannes
  70-847 89 16‬

  Svara
 10. Johanna christensen

  Hej!
  Jag och min sambo har både familj och vänner med kolonilott på Zenith och längtar alldeles innerligt efter en egen lott på området. Vi har två barn på 8 och 10 år som har vänner och kusiner på området och vi brukar komma när det är skördefest, midsommarfirande eller annat. Vi trivs så väldigt bra just på zenith och skulle gärna vilja vara en aktiv del i föreningen. Allt gott! Mitt nummer är 0733505069.

  Svara
 11. Anna Zackrisson

  Hej!
  Min största önskan är en trädgård på Zenith
  Tänk om min dröm kan bli sann!
  Om du vill sälja kontakta mig gärna❤️
  Anna
  0703-682593

  Svara
 12. Natalie

  Vi har sålt vårt hus på landet och flyttat in till stan och letar nu efter en kolonilott på underbara Zeniths. Vill ni sälja så är vi mer än intresserade! Vi har finansiering och kan köpa omgående. Tveka inte att kontakta oss, allt av intresse 😊
  Mvh Natalie (tel 0705-858084)

  Svara
 13. Fredrik

  Hej,

  Jag och min partner är intresserade av att köpa en kolonistuga på Zenith. Kontakta mig gärna om ni funderar på att sälja 🙂

  Varma hälsningar
  Fredrik & Rob

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *